E-mail: info@jobdistrict.ro | Tel. fix: +40 236 708 522

Despre Noi

Suntem o societate specializata in recrutarea de personal calificat din numeroase domenii, pentru companiile din strainatate si din Romania.

Specialistii nostri vin in intampinarea companiilor si a candidatilor, cu servicii de calitate in recrutarea si selectia celor mai buni candidati, consiliere in munca temporara, consiliere in detasarea transfrontaliera si asistenta in vederea obtinerii Formularului  A1.

Dispunem de personalul necesar in domeniul juridic, economic, resurse umane, cat si de experienta profesionala, acumulata pana in prezent  din colaborarile cu societati din intreaga Europa in diverse domenii de activitate.

Rolul nostru este acela de a gasi intotdeauna chimia dintre societatile angajatoare si candidati pentru a crea cariere, dezvolta profesii si transforma companii in adevarate puteri  deoarece factorul uman a reprezentat si reprezinta cea mai importanta valoare a unei organizatii. In zilele noastre oamenii isi cauta de fapt vocatia, sensul, iar angajatorii cauta valori umane pentru a contribui la dezvoltarea perpetua a activitatii. Astfel, un simplu job nu mai este suficient si definitoriu pentru niciuna dintre parti.

Asadar, ceea ce ne caracterizeaza este flexibilitatea si dedicarea in a gasi potrivirea perfecta intre cerintele companiilor si aspiratiile candidatilor, toate acestea cu un grad maxim de eficienta, seriozitate si profesionalism.

Societatea noastra recruteaza personal navigant fluvial pentru vapoare de transport de marfuri, pasagere, personal auxiliar navelor de pasageri, personal pentru santiere navale, personal din domeniul Horeca, IT, medical, agricultura, constructii, management, vanzari, turism, comert, telecomunicatii, financiar si legislativ.

Unul dintre domeniile care au evidentiat membrii echipei noastre este cel navigant, respectiv recrutarea si plasarea de personal navigant pe vapoare fluviale aflate sub pavilion olandez, belgian, francez si care isi desfasoara activitatea cu precadere pe apele interioare, printre care si pe Rin.

Colaboram atat cu consultantii agentiilor de recrutare din strainatate cat si direct cu reprezentantii societatilor angajatoare.

De asemenea, venim in intampinarea societatilor cu o vasta experienta in consilierea pe munca temporara incepand cu procedura de autorizare si continuand cu toate aspectele contractuale si financiare legate de functionare.

Consilierii nostri ofera consultanta la cel mai inalt standard pe mobilitatea internationala si detasarea transfrontaliera, asupra aspectelor legislative aplicabile si a evitarii riscurilor de neconformitate.

In plus, oferim servicii de consultanta si intermediere in vederea obtinerii formularului A1, formular necesar si recunoscut de toate tarile europene care dovedeste aplicarea sistemului de asigurari sociale al tarii de origine pentru salariatii detasati si cei temporari.

FORMULAR DE APLICARE

ABONARE NEWSLETTER