E-mail: info@jobdistrict.ro

Misiune si Valori

mis

Obiectivul  propus este de a oferi atat clientilor cat si candidatilor nostri solutii optime in domeniul recrutarii de personal, de consiliere in munca temporara si in detasarile transfrontaliere precum si in procesul de obtinere a formularului A1 punand la un loc un loc specialisti si oportunitati de dezvoltare profesionala.

Ca misiune ne dorim sa dezvoltam pentru clientii nostri solutii optime si durabile in domeniul recrutarii si plasarii de personal in Romania si pe plan extern precum si acordarea de consultanta profesionala in activitatea pe care acestia o desfasoara.

Toate acestea le realizam prin imbinarea cu succes a metodelor clasice, dar si inovative de recrutare si prin vasta experienta a echipei noastre.

Acordam partenerilor nostri, atat clientilor cat si candidatilor, toata atentia cuvenita, calitatea serviciilor oferite reprezentand dovada implicarii si a empatizarii cu dorintele si necesitatile acestora.

Intotdeauna credem ca succesul nu poate fi asigurat decat  de profesionalism, implicare si pasiune, de relatia speciala pe care o avem cu fiecare client si candidat punand accent pe faptul ca toti partenerii sunt speciali si unici.

Astfel, valorile care reprezinta fundamentul societatii noastre si care ne definesc atat in relatiile profesionale cat si interumane sunt:

  • Pasiune si implicare – consultantii nostri trateaza fiecare serviciu solicitat cu aceeasi dedicatie si entuziasm;
  • Respectarea termenelor limita – timpul este una dintre cele mai pretentioase resurse ireversibile si de aceea il pretuim atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri;
  • Calitate – intrucat calitatea reprezinta intotdeauna rezultatul unui efort de inteligenta nefiind niciodata accidentala, echipa noastra va ofera cele mai bune eforturi in acest sens;
  • Politete – ne face mare placere sa oferim partenerilor nostri respectul si amabilitatea cuvenita;
  • Competitivitate – intotdeauna ne-a placut sa fim diferiti si sa ne intrecem chiar si pe noi insine in fiecare zi;
  • Flexibilitate – fiecare partener este diferit si special. De aceea serviciile noastre se pliaza tuturor necesitatilor si dorintelor;
  • Empatie – pentru ca noua ne pasa!

FORMULAR DE APLICARE

ABONARE NEWSLETTER